Training

Hieronder vindt u een aantal trainingen die ik regelmatig verzorg. Ik breng u graag in contact met de bedrijven die mij hier voor inhuren.

De trainingen die ik momenteel vaak verzorg zijn:

Zorgvuldig handelen Wet Natuurbescherming (WNB) Bestendig Beheer, niveau 1

Deze training is gericht op de werknemer die  buiten onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Wat kan hij/zij doen om het risico op schade aan de natuur te voorkomen of te beperken? Hoe werk je volgens de bepalingen van de Wet Natuurbescherming?

Zorgvuldig handelen Wet Natuurbescherming (WNB) Bestendig Beheer, niveau 2

Als u op operationeel niveau leiding geeft aan onderhoudswerkzaamheden in de buitenruimte dan wilt u ongetwijfeld schade voorkomen aan (beschermde) planten en dieren. Welke maatregelen u kunt nemen om te werken volgens de Wet Natuurbescherming leert u bij deze opleiding van twee dagen.

Keurmeester Landbouw- Tuin- en Parkmachines (keurmeester KLTP)

Elke bedrijf dat personeel in dienst heeft moet zorgen voor een veilige werkplek. Machines moeten wettelijk elk jaar (of vaker!) gekeurd worden. Bij deze opleiding leert u in één dag hoe u de machines kunt keuren. De lesdag wordt afgesloten met een examen. Maakt u dat voldoende, dan krijgt u het certificaat “Keurmeester Landbouw- Tuin- en Parkmachines”.

Veilig werken langs de weg

Hulpverlening geïsoleerde arbeid

Werken met landbouwtrekkers

Werken met tweewielige trekkers

Werken met hydraulische graafmachines